Kdo smo

DOBRODOŠLI NA STRANEH ZAVODA TERRA ROSSA!

Zavod Terra Rossa (ime priča, kje se je vse skupaj začelo) je plod sodelovanja med Ines in Matejem, ustanoviteljema Zavoda. Za idejo o Pošastarijah ali pravljičnem svetu prijaznih pošasti pa je zaslužna tudi Mini pošastka Nika. V želji, da bi ponudila nekaj unikatnega in izvirnega, kar bi obudilo otroka v nas, sva združila moči in skozi izvedbo ideje oblikovala blagovno znamko Monstermade, pod blagovno znamko Terra Rossa pa združujeva tako lastno ustvarjalno delovanje, kot tudi delovanje povezanih partnerjev.

Montessori žogica – S

Montessori žogica – S
20,00

Montessori žoga (angleško tudi puzzle ball, Amish ball) je odlična izbira za zgodnji razvoj grobe in fine motorike vašega malčka, saj jo je mogoče uporabljati v različnih stopnjah razvoja. Primerna je za darilo novorojenčku.

Sestava: zunanjost: 100% bombaž z Oeko-tex standardom, polnilo: 100% poliestrska vlakna (Oeko-tex® Confidence in textiles Standard 100). Premer žogice cca 12,5 cm.

Vzdrževanje: Žogico operemo v pralnem stroju na programu za ročno pranje ali programu za barvno perilo na 30°C. Posušimo na zraku.

Big Monster Socks – komplet 3 pari

Big Monster Socks – komplet 3 pari
22,00

Komplet treh parov nogavičk s pošastnimi tačkami, v velikostih od 35 – 38, 39 – 42, 43 – 46, za fante in punce, velike in male, za udobno tacanje in vse priložnosti. Ob nakupu v opombo navedite posamezno velikost, če se velikosti parov razlikujejo.

Lahko noč (darilni paket)

Lahko noč (darilni paket)
47,00

V darilnem paketu Lahko noč so združeni spalna maska za oči iz naše ponudbe, štiri eterična olja iz Favnove linije Eteris, ki bodo podprla vse s težavami pri umirjanju in razbremenitvi pred nočnim počitkom in dve glineni ploščici, na katere lahko nakapamo eterično olje po izbiri. Olja lahko uporabite tudi kot spremljevalce meditacije.

Vsebuje:

Spalno masko za oči iz naše ponudbe po izbiri (vzorec dopišete v opombi, slike so v galeriji),
• eterično olje sivke (Lavandula angustifolia) Eteris (10 ml),
• eterično olje bosvelije (Boswellia carterii) Eteris (5 ml),
• eterično olje rimske kamilice (Anthemis nobilis) Eteris (5 ml),
• eterično olje ilang-ilanga (Cananga odorata) Eteris (10 ml),
• 2 glineni ploščici,
• 4 recepture z eteričnimi olji za umirjanje, sprostitev in boljši spanec,
• zapakirano v darilni škatli z možnostjo personalizacije.

Poljub smilja (darilni paket)

Poljub smilja (darilni paket)
26,00

Darilni paket Poljub smilja, v katerem sta dva izdelka iz najbolj priljubljene rastline v naravni kozmetiki ta hip, je dopolnjen z ročno izdelanimi pralnimi blazinicami za čiščenje obraza.

Vsebina paketa:

• 7 kosov ročno izdelanih pralnih blazinic za čiščenje obraza (iz bambusovega frotirja in poplina),
• hidrolat smilja Eteris, pridelanega v Sloveniji (100 ml),
• eterično olje smilja (Helichrysum itallicum) Eteris (5 % v bio jojobinem olju),
• zapakirano v darilni škatli z možnostjo personalizacije.

Ines Zgonc: Riders on the Storm, jedkanica

Ines Zgonc: Riders on the Storm, jedkanica
30,00

Riders on the Storm, jedkanica, E.A. II./IV., 2017 je miniatura Ines Zgonc s prizorom ljubimcev, ki ju je ujela nevihta. Ljubezen pa je močnejša, zato ju to ne moti, obrazi so veseli in nasmejani pod debelimi kapljami dežja.

Zunanje mere okvirja 13 x 18cm, grafični list cca 9 x 15 cm.

Blazinice za čiščenje obraza Sonce

Blazinice za čiščenje obraza Sonce
8,50

Pralne blazinice iz bambusovega frotirja in poplina, izdelane v Sloveniji.

Iz našega bloga

Zadnja razmišljanja od tu in tam, aktualne teme in blebetanja kar tja v en dan 🙂

Pošiljamo priporočeno po pošti

Naše izdelke lahko naročite neposredno pri nas preko ustaljenih kanalov, pošiljamo pa jih po pošti. V primeru, da imate posebne želje glede prevzema, nas obvestite po elektronski pošti Pri nakupu nad 100€ je poštnina brezplačna.

Vračilo kupnine

V kolikor ste prejeli poškodovan izdelek, vam kupnino vrnemo na vaš račun ob predložitvi foto dokumentacije na naš e-mail ali pošljemo nov izdelek v protivrednosti plačanega zneska.

Podpora

Kupcem smo na voljo po elektronski pošti (uporabite kontaktni obrazec) od ponedeljka do petka od 9. – 16. ure. Po tem času lahko odgovorimo nekoliko kasneje.

[]