Zavod Terra Rossa je zasebni zavod, ki pokriva širok spekter dejavnosti.

V ospredju delovanja zavoda je ilustracija, dizajn in prodaja izdelkov za dom in družino, v bodoče pa nameravamo svoje dejavnosti razširiti tudi na področju turizma in izobraževanja.  Spletna trgovina vključuje blagovne znamke: Terra Rossa, Monstermade, Ind.kreativa, ter izdelke izbranih ponudnikov.

srce

Obiščite nas na Instagramu


Kreativen dizajn

Našim strankam nudimo izviren in kreativen dizajn lastne produkcije, kot tudi izdelke drugih ustvarjalcev, ki jih sami prepoznamo kot nekaj posebnega.

Vračila

V kolikor ste prejeli poškodovan izdelek, kupnino vrnemo na vaš račun ob predložitvi foto dokumentacije na naš e-mail ali pošljemo nov izdelek v protivrednosti plačanega zneska.

Podpora

Trgovina obratuje 24/7. Za vse dodatne informacije smo na voljo po elektronski pošti (uporabite kontaktni obrazec) od ponedeljka do petka od 9. – 16. ure. Med vikendom lahko odgovorimo nekoliko kasneje.

Kaj delamo?

Ukvarjamo se s kreativo v številnih pojavnih oblikah (ilustracija, dizajn, tekstilni in drugi izdelki), seveda pa je to le delček celotnega mozaika, ki ga postopoma gradimo. Pripravljeni smo prisluhniti stranki ali se lotiti še tako na videz nenavadnega projekta. Za vsa vprašanja in predloge smo odprti osebno, po telefonu ali e-pošti.

Naše poslanstvo

…je svetu približati lepo, izvirno, unikatno, morda tudi nekoliko odštekano. Trudimo se, da delujemo trajnostno, zato veliko pozornosti namenimo temu, da sodelujemo z lokalnimi ponudniki in širimo svoje znanje z vsemi, ki pokažejo zanimanje za tovrstno učenje. Zelo radi pa prisluhnemo vsem, ki nam pomagajo naše produkte narediti še boljše in tako širijo tudi naše obzorja, hvala!

Kako smo začeli

Ime zavoda sporoča, kje se je porodila ideja za našo dejavnost – terra rossa je ime za rdečo kraško zemljo, rdeča barva je tudi del znaka, ki je sestavljen monogram iz črk T in R, pri čemer je na levi dodan list ruja, ki se jeseni rdeče obarva. Ustanovitelja zavoda, ljubitelja rdeče (da, spet ta rdeča), Ines in Matej, sva dejavnost pričela z obilno mero entuziazma in volje ter nekoliko iznajdljivosti.

Kaj lahko storimo za vas / Pogosta vprašanja

Kako pošiljate izdelke ?

Vse izdelke, lažje od 2 kg, pošiljamo kot blagovna pisma s sledenjem preko Pošte Slovenije. Po oddaji vašega naročila / pošiljke, na e-mail prejmete povezavo in sledilno številko, s katero lahko preverite, kje se nahaja vaš paket. Izdelke, težje od 2kg pošiljamo kot pakete, po ceniku Pošte Slovenije za paketno dostavo. Poštnine pri naročilu nad 100€ ne zaračunavamo.

Kako lahko plačam za naročilo ?

Naročilo lahko poravnate na več načinov: Pri izbiri bančnega nakazila ob naročilu na vaš elektronski naslov prejmete podatke za nakazilo. Kot referenco uporabite SI00 [številka naročila]. Pri plačilu s kreditno kartico sledite navodilom (postopek nam omogoča platforma Stripe), prav tako pa lahko znesek poravnate preko sistem PayPal. V kolikor bi naročilo vseeno želeli plačati po povzetju (kar za vas pomeni nekoliko večji strošek), slednje dopišite v opombo k naročilu.

Kaj o nas povedo naše stranke ?

Kreativno, modno, za vsakogar in za vsako priložnost.❤️

Odlične nogavičke Monstermade s čudovitimi dizajni za vse male in velike pošasti! Odlične nogavičke tudi za tiste nogice, ki rade dihajo v kvalitetnih nogavičkah..

Super izdelki in Ines je v veliko pomoč pri nabavi raznega materiala (akrilne barve, vodne, umetniški papir). Tudi profi svetovanje in nesebična kolegialna pomoč, spodbujanje – danes takih ljudi ne srečaš na vsakem koraku. Hvala, Ines in veliko uspeha:)

Hvala za pobarvanke in čudovite maske. Otroka sta se jih zelo razveselila, natančno so izdelane, po meri se lepo prilegajo obrazu, material je nežen in tudi vizualno so lepe.

[]